Anlita en professionell fastighetsmäklare och hitta din sommarstuga på Smögen

Smögen är en ö och ett samhälle på Västkusten som är ett mycket populärt resemål under sommaren. Smögen är känd för sin ”Smögenbryggan” som är en 600 meter lång brygga längs den gamla fiskehamnen. På Smögenbryggan finns det gamla sjöbodar som numera är butiker och restauranger.
Smögen ligger norr om Göteborg, utanför Nordsjökusten. Smögen är en livlig sommarstad med många skaldjursrestauranger och en av Sveriges mest besökta stad under sommartid. Trots detta speglar Smögen även den lugna och fridfulla atmosfären som Västkusten erbjuder.
Smögen är inte en av de mest populära semesterorter utan anledning. Under somrarna anordnas en årlig hummer festival som anses vara bland de finaste, över hela världen. Man kan ta guidade turer för att utforska skärgården utanför ön. Fisketurer anordnas också och du kan njuta av fångsten vid en av restaurangerna eller på grillen hemma.
Människor som kommer till Smögen kan njuta av en fantastisk utsikt över havet, ljuvliga sommarkvällar och färska skaldjur. Att promenera längs Smögenbryggan en sommarkväll efter en skaldjursmiddag och se solnedgången är för många oslagbar. Hela Västkusten är känd för sina skaldjur och det unika landskap som finns utefter hela kusten.

Många som ska köpa sommarställe på Smögen väljer att anlita Kustnära fastighetsmäklare sommarstuga Smögen som lägger tid och engagemang för att hitta ditt perfekta sommarställe. Kustnära har flera års erfarenhet i branschen och har stor kännedom om Smögen och övriga Västkusten. Om du ska köpa eller sälja hus längs Västkusten ska du kontakta fastighetsmäklare sommarstuga Smögen för bästa service.

Det är inte bara svenskarna som uppskattar den vackra natur som Sverige har, mer än sex procent  icke-svenskar äger fastigheter runtom i Sverige.
De flesta väljer att köpa sommarhus längs kusten, skärgården eller på landsbygden med sjötomt, somrarna på Västkusten är mycket efterlängtade.
Att sälja fritidshus på västkusten kan vara en mycket lukrativ affär, då dessa områden har många spekulanter och är mycket populära. Att köpa ett fritidshus längs kusten eller sjötomt kan bli en bra investering för framtiden.

Kustnära hjälper dig med att både köpa och sälja fritidshus. Företaget är verksamt i Sverige men har både utländska och svenska kunder.

Författare Namn: Nils Olsson

”Författarens åsikter är helt sina egna och speglar nödvändigtvis inte åsikterna hos Kustnära” –