Hitta ditt sommarställe med fastighetsmäklare tomt Kungshamn

Det är inte bara människor som bor i Sverige som är intresserade av att köpa fastigheter i Sverige. Människor från olika delar av världen attraheras av den vackra naturen och de ljuvliga somrarna i vårt land och längtar efter att äga ett eget sommarhus i den svenska idyllen.

Efterfrågan på fastigheter är på vissa håll hög vilket trissar upp priserna. För en köpare som är villig att investera pengar i en fastighet i Sverige är det alltid klokt att kontakta en fastighetsmäklare som kan kusten. Alla mäklarfirmor har hemsidor där man kan se vilka objekt som är till salu. Till objekten hör ofta bilder på tomt, hus, olika rum och utsikt tillsammans med en beskrivning.

En obebyggd tomt är oftast billigare än en bebyggd fasrighet. Ytterligare en fördel med en tomt är att man kan skapa sitt drömställe från grunden. En vacker tomt med rätt läge kan vara värd mycket mer för en köpare än ett vackert hus på fel plats. För att hitta en passande tomt kan man kontakta en fastighetsmäklare som har kunskap om de områden som man är intresserad av.

Fastighetsmäklare tomt Kungshamn

Kungshamn är ett vackert kustsamhälle med flera fina tomter som kan bli platsen där drömmar blir till verklighet. När man köper en tomt där ska man vara noga med att se till att kontakta en fastighetsmäklare som vet vad som krävs för att köpet ska göras korrekt. Det finns många fallgropar. Köper man av en privatperson ligger ansvaret istället på köparen. Om tomten ligger inom detaljplanerat område finns vissa krav och restriktioner vad gäller byggnationer på tomten. Utanför detaljplanerat område kan det finnas andra förutsättningar som innebär hinder eller restriktioner vid byggnation på tomten, såsom särskild utformning av huset på grund av att tomten befinner sig i ett område med kulturellt värde.

En mäklarfirma som har erfarenhet av försäljning av tomter i Kungshamn är Kustnära (fastighetsmäklare tomt Kungshamn). De har både tomter, villor, fritidshus och bostadsrätter till försäljning på västkusten, som man kan hitta på deras hemsida. De har bra kunskap om Bohuslän där deras objekt finns. Kustnära är specialiserat på objekt på västkusten, Göteborg och på Bohuskusten. Dessutom är de inte bundna till någon bank vilket gör dem mer flexibla och tillgängliga än andra mäklarfirmor.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Kustnära.”